Dacă până acum ai crezut că viața de student se axează doar pe facultate, te vom scăpa de această temere, așa că rămâi alături de noi în ceea ce urmează.

Cultura reprezintă o parte importantă din viața de student întrucât stă la baza dezvoltării fiecăruia dintre noi. Clujul abundă în spațtii culturale precum muzee, teatre, opere, precum și o grădină botanică pe care trebuie neapărat să le vizitezi.

Insert Video

Dacă mai ai suficient timp liber, cu siguranță vrei să știi cum te poți distra în acest oraș.

Laser Tag

Este un sport de echipă asemănător cu airsoft-ul sau paintball-ul,unde muniția este înlocuită cu lasere infraroșii.

Escape Room

Dacă iubești lucrul în echipă și puzzle-urile atunci această activitate este pentru tine și gașca ta. Tot ce trebuie să știi e că ai 60 de minute să evadezi dintr-o cameră plină de indicii și mistere.

Zbor cu balonul cu aer cald

Wonderland Cluj Resort îți oferă șansa de a te ridica de pe pământ și de a privi orașul de la înălțime într-un balon cu aer cald! Dacă ești curios de priveliște, atunci vorbește cu încă 3 prieteni și... pregătiți-vă de zbor!

Poligon de tragere

Că ai mai experimentat sau nu tragerea cu o armă adevărată, această experiență este una unică, și cine știe, poate vei descoperi un adevărat lunetist în tine.

Echitație

În sens larg, este vorba despre sportul călăriei, unde legătura dintre tine și calul tău este esențială. Poți încerca să vezi ce presupune acest sport la Centrul de Echitație din Călata, baza de echitație „Transilvania Sport Horse” sau la Wonderland Cluj Resort.

Hămăceală

Indiferent dacă ieși cu prietenii sau de unul singur, un moment de relaxare în diferite locuri din Cluj nu strică niciodată. Îți recomandăm parcul central sau campusul căminului, însă nu uita protecția pentru copaci!