Board of European Students of Technology

BEST este o organizație studențească menită să ofere și să creeze noi oportunități de dezvoltare pentru studenții profilelor tehnice din Europa. Încă din 1989, BEST oferă studenților oportunități de comunicare, cooperare și schimburi de experiență fiind ghidați de misiunea „Developing students”.

BEST Cluj-Napoca

Fondat în anul 1995, BEST Cluj-Napoca este primul ONG al Universității Tehnice din Cluj-Napoca. De 26 de ani reușim să înaintăm în misiunea de a crea o familie și de a forma voluntari dornici să organizeze evenimente pentru toți studenții din Cluj și nu numai, pornind de la competiții inginerești, la evenimente de carieră, cursuri de sezon și sesiuni de training.

De ce BEST?

BEST reprezintă o familie unde se formează prietenii de o viață, alături de care crești împreună, treci prin provocări, ai parte de aventuri, drumeții, ieșiri și multe alte evenimente de neuitat.

A fi membru în această familie înseamnă să te descoperi pe tine, să dezvolți abilități pe care nu credeai că le ai, să descoperi zeci de oportunități pe timpul facultății și, nu în ultimul rând, să fii mândru că ești BESTan.