__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"13aa7":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"13aa7":{"val":"var(--tcb-tpl-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"13aa7":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Current Progress
Current Progress
Current Progress
best cLUJ-NAPOCA

Be the BEST, Join BEST!

Pentru noi voluntariatul este despre dezvoltare, prietenie, creativitate și studenți fericiți. Dacă îți cauți un loc unde totul începe cu o îmbrățișare călduroasă, un zâmbet și dorința de a face mai mult pentru tine, știm noi o gașcă frumoasă de prieteni, numită BEST Cluj-Napoca. Completează formularul de înscriere și hai să ne cunoaștem!


Perioada de înscriere se termina în:

25
Days
:
 
00
Hours
:
 
47
Minutes
:
 
16
Seconds

You missed out!

Informații despre BEST Cluj-Napoca

BEST - Board of European Students of Technology este o organizație studențească ce are ca scop crearea de oportunități pentru tinerii din universitățile tehnice din Europa, încă din 1989. BEST oferă studenților oportunități de dezvoltare, cooperare, comunicare și schimburi de experiență, misiunea organizației fiind developing students.


Fondat în anul 1995, BEST Cluj-Napoca este primul ONG al Universității Tehnice din Cluj-Napoca. De 27 de ani voluntarii noștri duc mai departe misiunea organizației, astfel formând prietenii și, mai presus de toate, alcătuind o mică familie dornică de cunoaștere și dezvoltare. Prin activitățile noastre, oferim studenților clujeni evenimente de care se pot bucura și din care să învețe, cum ar fi: concursuri inginerești, evenimente de carieră, cursuri de sezon și multe alte oportunități de neratat.


De ce BEST? 


Deoarece suntem o mică familie, suntem diverși și unici, aceste diferențe ne leagă și ne unesc. BEST nu oferă doar oportunități de dezvoltare, ci și prietenii pe viață și experiențe unice, cum ar fi drumeții, aventuri, petreceri, ieșiri la teatru sau muzeu, dar și alte evenimente.