__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"13aa7":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"13aa7":{"val":"var(--tcb-tpl-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"13aa7":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Current Progress
Current Progress
Current Progress
BEST INTERNATIONAL

BEST - Board of European Students of Technology


BEST - Board of European Students of Technology reprezintă o asociație internațională dedicată voluntariatului,  non-profit și apolitică. Activă de 33 de ani, organizația are ca scop crearea de oportunități pentru studenții universităților tehnice și nu numai, din toată Europa.


În prezent sunt 93 de Local BEST Groups (LBGs) în 33 de țări de pe teritoriul Europei, cu un număr de peste 3300 de voluntari activi.  Acest număr este în continua creștere, adunând studenți dornici de dezvoltare și inovație, creând evenimente ce au 1.3 milioane de tineri implicați.


Valorile Organizației

  • Flexibility
  • Fun
  • Friendship
  • Improvement
  • Learning

Dezvoltare Culturală


Datorită cursurilor de sezon organizate de voluntari, denumite BEST Courses, studenții au ocazia să învețe și să viziteze țări din întreaga Europă. Prin aceste cursur încurajăm studenții să călătorească și să descopere numeroase culturi, dezvoltând în același timp multiple aptitudini.