Bursele acordate de UTCN sunt de diferite tipuri: burse de performanţă, burse de merit, burse de ajutor social și burse speciale. Acestea, indiferent de categorie, se acordă pe toată durata unui semestru (6 luni).

  • BURSELE DE PERFORMANȚĂ

  • BURSELE DE MERIT

  • BURSELE SOCIALE

  • BURSELE SPECIALE

Bursele de performanță

Bursele de performanță sunt de două categorii: ştiinţifică şi academică. Bursa de performanţă academică se acordă începând cu anul II de studiu, studenţilor care au obținut rezultate deosebite la învățătură, respectiv au avut cele mai mari medii din același an de studiu (nu mai puţin de 9,00). Bursele de performanță științifică se atribuie prin concurs organizat de universitate, condițiile și criteriile de concurs fiind stabilite de către Consiliul de Administrație.


BURSE ERASMUS

Îți dorești să călătorești, să studiezi în altă țară și să-ți faci prieteni noi? Dacă îți surâde ideea, atunci ERASMUS ți se potrivește!

ERASMUS este un program care le oferă studenților șansa de a studia într-o altă țară, pe o perioadă determinată de timp între 3 și 12 luni. Scopul acestui program este de a-i ajuta pe studenți să întâlnească perspective noi, să împărtășească idei și valori cu studenți care provin din altă țară dezvoltându se pe plan personal, vizitând locuri noi și descoperind alte culturi.

UTCN are acorduri cu universități din toată Europa, astfel că tu trebuie doar să cauți ce ți se potrivește și, dacă deja vrei mai multe detalii, poți accesa  link-ul pentru a vedea ce condiții trebuie îndeplinite pentru acordarea acestei burse http://bri.utcluj.ro/?ori=ErasmusPrezentare