__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"13aa7":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"13aa7":{"val":"var(--tcb-tpl-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"13aa7":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Current Progress
Current Progress
Current Progress
Cămin

Informații despre camin

Toți studenții de anul I care își doresc pot locui în căminele din Observator sau Mărăști - dacă te afli în situația asta, uite câteva sfaturi.


Dacă încă nu te-ai înscris în grupul de pe Facebook al căminului tău, fă-o acum, pentru că acolo vei găsi anunțuri de interes general și tot acolo poți împrumuta tot felul de obiecte de la alți colegi de cămin. Tot aici poți cumpăra la început de an diverse lucruri de care ai nevoie - de exemplu, e o tradiție ca frigiderele să se vândă de la o generație la alta.


Un lucru important de conștientizat este că nu vei locui singur, așa că spațiul este limitat. Adu doar obiecte necesare și păstrează spațiile comune curate.


Pentru a evita conflictele, e bine să discuți cu colegii de cameră despre nevoile voastre legate de curățenie, dus gunoiul, poate chiar gătit la comun. Un tabel pus pe frigider unde fiecare notează când și-a făcut treaba, face minuni, dar puteți încerca orice metodă ce funcționează pentru voi.


Nu toți avem același program de somn, așa că respectă-ți și colegul care se pune la 10 seara la culcare, dar și pe cel care stă până în miez de noapte. Dacă ești pasăre de noapte, sălile de lectură sunt mereu o opțiune bună pentru a învăța fără să îi deranjezi pe ceilalți.


Pe fiecare etaj, există o spălătorie. Legat de spălatul hainelor, cel mai important de știut este că funcționează pe bază de programare - regulile pot fi diferite în funcție de cămin, dar universal e să nu bagi la spălat peste programarea altcuiva.


Pe lângă asta, fiecare etaj are un oficiu (bucătărie), care dispune de două plite electrice. Nu uita să lași curat după tine când ai terminat de gătit.  


Nu uita să creezi prietenii cu colegii de cameră și nu numai! Studenția ta va fi mult mai cool așa. Mergi la petreceri, afli bârfele și suferiți împreună în sesiune


 Lista de activități

 1. 1
  Ieșit cu hamacul (nu uita de protecțiile pentru copaci)
 2. 2
  Seară de board games cu colegii
 3. 3
  Badminton
 4. 4
  Mers la cantină împreună
 5. 5
  Party în cameră (atenție la gălăgie!)
 6. 6
  Picnic pe pătură
 7. 7
  Fotbal pe teren (programează-te la casieria din campus)
 8. 8
  Workout în campus