September 10, 2020

Cursuri de sezon & Travel Course

Ce sunt cursurile de sezon?

Tocmai ai intrat la facultate, începi viața de student, și probabil te întrebi cum poți profita din plin de această perioadă frumoasă. Știi că sunt multe oportunități pentru studenți, dar cum le găsești? Cum știi care merită atenția ta și care nu? Totuși, ce spui de o oportunitate de a călători pentru 2 săptămâni cu bani puțini într-o țară europeană, unde să înveți despre o temă interesantă precum Inteligență Artificială sau Smart Cities într-un mediu academic, în timp ce explorezi culturi și peisaje noi alături de 20 de studenți din toată Europa?

Cursurile de sezon BEST îți oferă această oportunitate de 4 ori pe an, în sezoanele de iarnă, primăvară, vară și toamnă. Fiecare grup local BEST organizează un curs în unul din aceste sezoane, iar ele îți vor asigura cazarea și mâncarea pe tot parcursul aventurii. Acolo nu doar vei învăța despre o temă academică pentru care vei și primi credite, dar vei și vizita orașul ales și vei socializa cu ceilalți participanți în activități distractive.

Travel Course?

Pentru a ajuta studenții să afle despre oportunitatea pe care BEST o oferă prin cursurile de sezon, dar și pentru a-ți oferi tips & tricks despre cum să călătorești cât mai ieftin, eficient și aventuros, organizăm de mai multe ori pe an un Travel Course, unde ne întâlnim la o seară de povești care mai de care din călătoriile noastre și ale tale, dar unde un speaker ne și învață cum să ajungem în destinațiile despre care am visat.

Din cauza situației actuale de pandemie, ce afectează majoritatea țărilor în care se organizează cursuri de sezon BEST, s-a decis anularea ediției Toamnă 2020 în format fizic pentru a nu pune în pericol studenții participanți. Cu toate acestea, rămânem optimiști că va fi posibilă organizarea următoarelor sezoane!

Așadar, dacă te pasionează călătoritul și îți dorești să ai una dintre cele mai de neuitat experiențe ale studenției, ia-ți bagajul în mână și acceptă aventura unui curs de sezon BEST!