__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"13aa7":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"13aa7":{"val":"var(--tcb-tpl-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"13aa7":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Current Progress
Current Progress
Current Progress
Evenimente best

Informații despre evenimentele BEST

Best courses

Cursurile de sezon BEST îți dau posibilitatea să participi la cursuri în diferite țări din Europa și să descoperi culturidiferite, oameni fascinanți și să capeți cunoștințe legate de domenii tehnice, dar nu numai!


Prin intermediul acestor cursuri vei putea să călătorești aproape gratuit în orașe minunate din Europa, să cunoști oameni cu pasiuni comune și să îți creezi amintiri de neuitat.


Nu rata ocazia de a lua parte la unul dintre cursuri și de a trăi o experiență
unică! Aplică la unul dintre cursurile de iarnă până pe 9 octombrie accesând site-ul alăturat.

 

Best Training Weekend

Pentru cei care își doresc să descopere mai multe informații legate de domeniile
de care sunt pasionați și să își dezvolte cunoștințele și abilitățile avem pregătite o serie de traininguri gratuite oferite de persoane cu experiență, atât tehnice, cât și pe soft skills.


Profită de oportunitatea de a participa alături de studenți care au aceleași interese ca și tine la BEST Training Weekend, un eveniment pentru dezvoltarea ta personală în urma căruia vei dispune de noi perspective de dezvoltare și îți vei lărgi orizonturile de cunoaștere.


Stai cu ochii în patru atunci când treci prin campus și urmărește-ne pe social media pentru mai multe detalii!


European Best Engineering Competition

Te gândești la un mod de a-ți ieși din zona de confort, de a-ți aplica potențialul ingineresc în timp ce te distrezi? Atunci răspunsul e European BEST Engineering Competition, o competiție inginerească gratuită!.


Categoriile clasice de concurs sunt Case Study și Innovative Design, fiecare echipă având posibilitatea de a alege proba dorită. Case Study este categoria teoretică a competiției unde participanții trebuie să analizeze și să rezolve o problemă, din perspectiva unui inginer. Innovative Design reprezintă secțiunea evenimentului care îmbină armonios creativitatea și partea practică în dezvoltarea de tehnologii noi sau îmbunătățirea celor existente.


Evenimentul are misiunea de a dezvolta echipele participante, formate din câte 4 studenți, oferindu-le un spațiu în care pot înfrunta diverse provocări inginerești.


EBEC te va surprinde, deci nu ezita să surprinzi și tu prin ceea ce poți face!


JobShop®

JobShop® este un eveniment de carieră organizat de studenți pentru studenți. Așa că pregătește-te pentru o experiență unică și vino la JobShop® 2023 unde vei avea ocazia să discuți direct cu reprezentanții companiilor. Este evenimentul în care tu ești în lumina reflectoarelor: totul este despre tine și despre următorii pași pe care decizi să îi faci în carieră.


Dacă ești interesat de start-up-uri sau vrei să discuți cu persoane cu un parcurs deosebit în carieră, JobShop® te invită și la evenimentele How to Start-Upși Cariere de Succes.


Te așteptăm anul acesta la JobShop®! Este șansa ta să găsești job-ul sau internship-ul perfect pentru tine!


Code.run;

CodeRun este o competiție IT cu o structură cilindrică, fiecare probă având două nivele de dificultate, easy și hard, astfel încât competiția este accesibilă și studenților care nu au mai participat la alte concursuri. Este cel mai nou eveniment organizat de BEST Cluj-Napoca și se desfășoară pe durata unei săptămâni, având două părți componente.


În partea de training participanții învață despre tehnologii relevante în domeniu prin sesiunile de training susținute de reprezentanți ai companiilor de IT din Cluj. Partea de competiție se desfășoară după zilele de training. Participanții sunt evaluați pe baza cunoștințelor acumulate pe parcursul săptămânii.


CodeRun oferă studenților oportunitatea de a-și îmbogăți cunoștințele în IT și de a lucra cu tehnologiile folosite în mod curent, participanții intră în contact cu mediul de lucru din companiile de tehnologia informației și au șansa de a câștiga premii!

BattleLab Robitica

Muncă în echipă, creativitate, dorință de învățare și de a crea amintiri de neuitat.


Nu rata șansa de a-ți pune robotul pe ringul de luptă și de a exersa abilitățile de programare, mecanică, electronică și fundraising în cadrul evenimentului. Suntem aici să te ajutăm!


Dacă ești interesat și vrei să afli mai multe detalii despre competiție, intră pe site-ul nostru oficial sau urmărește-ne pe Facebook/Instagram după numele BattleLab Robotica.


Haide și tu să îți depășești potențialul!