__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"13aa7":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"13aa7":{"val":"var(--tcb-tpl-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"13aa7":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Current Progress
Current Progress
Current Progress
Extra

Alte lucruri importante

Credem că am acoperit majoritatea subiectelor necesare despre Universitate, însă sunt câteva aspecte demne de menționat care sigur îți vor face viața mai ușoară.


Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră


CCOC (Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră) este o entitate academică și profesională care are rolul de a informa, susține și monitoriza studenții și absolvenții Universității Tehnice în dezvoltarea lor personală și profesională. Totodată, mediază comunicarea între studenţi/ absolvenţi şi angajatori. În Cluj-Napoca, este prezent prin Oficiul de Consiliere și Orientare în Carieră (OCOC).


Important de știut este că te poți îndrepta spre OCOC nu numai cu nedumeriri ce țin de parcursul profesional, pentru că acești oameni frumoși pun la dispoziția studenților ședințe gratuite de consiliere psihologică. Poţi contacta consilierul de carieră la: office.ococ@ococ.utcluj.ro, respectiv consilierul psihologic la (fara doua puncte)  psih.ococ@ococ.utcluj.ro


Carnetul de student


Este un bun de care trebuie să ai mare grijă! Vei avea nevoie de el alături de buletin pentru a te prezenta la examene, a-ți trece notele după parțiale și examene (dacă vrei) sau pentru a-ți face diverse carduri (bibliotecă, transport, ISIC, etc). Dacă ajungi să-l pierzi, va trebui să dai anunț în ziar, să achiți o taxă pentru acesta și apoi să te prezinți cu anunțul la secretariat. Vei fi nevoit să achiți o taxă de 100 de lei pentru un nou carnet în cazul în care nu este găsit, iar acest lucru se poate întâmpla și dacă nu păstrezi carnetul într-o condiție bună.


Cardurile non-bancare


Numite și carduri studențești, StudCard, Omnipass și altele îți pot fi de folos cu numeroase reduceri, de la cafea și mâncare până la un consult stomatologic, cinema sau tatuaje. Una dintre cele mai utilizate dintre aceste reduceri este aceea la transportul în comun, despre care vei afla mai multe în capitolul următor. Află cum obții un astfel de card scanând următoarele coduri QR:


Evaluarea cadrelor didactice


UTCN reprezintă o universitate de prestigiu care dorește să se îmbunătățească constant și să ofere studenților săi o experiență cât mai plăcută de învățare de-a lungul facultății.Pentru ca profesorii să-și perfecționeze modul de predare, este nevoie de feedback-ul studenților. Astfel, ai posibilitatea de a îți evalua profesorii la finalul fiecărui semestru, în mod anonim, prin intermediul SINU, unde vei avea un cont de student.