Consiliere în cadrul Universității Tehnice prin CCOC

CCOC (Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră) este o entitate academică și profesională care are rolul de a informa, susține și monitoriza studenții și absolvenții Universității Tehnice în dezvoltarea lor personală și profesională. Totodată, mediază comunicarea între studenţi/ absolvenţi şi angajatori. CCOC cuprinde în Cluj-Napoca, Oficiul de Consiliere și Orientare în Carieră (OCOC).

Carnetul de student

Este un bun de care trebuie să ai mare grijă! Vei avea nevoie de el, alături de buletin, pentru a te prezenta la examene, a-ți trece notele după parțiale și examene (dacă vrei) sau pentru a-ți face diverse carduri (bibliotecă, transport, ISIC, etc). Dacă ajungi să-l pierzi, va trebui să dai anunț în ziar, să achiți o taxă pentru acesta și apoi să te prezinți cu anunțul la secretariat. Vei fi nevoit să achiți o taxă de 100 de lei pentru un nou carnet în cazul în care nu este găsit, iar acest lucru se poate întâmpla și dacă nu păstrezi carnetul într-o condiție bună.

Evaluarea cadrelor didactice

UTCN reprezintă o universitate de prestigiu care dorește să-și îmbunătățească sistemul de învățământ și să ofere studenților săi o experiență cât mai plăcută de-a lungul facultății, punându-le la dispoziție toate resursele necesare pentru învățare. Dar, pentru ca profesorii să-și perfecționeze modul de predare, este nevoie de feedbackul studenților.

Astfel, universitatea le oferă posibilitatea studenților de a evalua, la finalul fiecărui semestru, cadrele didactice și modul lor de abordare în privința materiei. Mai mult decât atât, evaluarea este una anonimă și se realizează pe site-ul pe care îl vei găsi și pe platforma principală SINU, unde ai contul de student.

Licenta Office și contul de student SINU

Pentru a-ți ușura munca de a-ți face contul de SINU și de a face rost de licenta Office, noi am creat pentru tine un videoclip scurt ce te va ghida pas cu pas. Îl poți vedea mai jos