September 9, 2020

JobShop®

Ce este JobShop®?

Micul ajutor care te ghidează să descoperi cariera potrivită pentru tine, te ajută să te cunoști mai bine, să-ți descoperi limitele și să le depășești, dar cel mai important, să îți găsești eroul din tine, pentru că în fiecare dintre noi există un erou care așteaptă să fie descoperit.

Acest ajutor te va ghida în călătoria ta, îți va da sfaturi de carieră și te va ajuta să găsești jobul sau internshipul perfect pentru tine.

Ediția de anul acesta a ajutat peste 1000 de studenți să facă primii pași în descoperirea eroilor propriilor cariere.  Cele 17  companii prezente au răspuns la toate curiozitățile și întrebările, și-au expus ofertele de internship, practică sau job full time, astfel ajutându-i pe studenții de la Universitatea Tehnică să mai facă încă un pas în călătoria lor.

În fundalul carierei și-au făcut apariția și Vizitele la Companii și Workshop-urile de CV-uri, dar nu în ultimul rând, au avut ocazia să afle mai multe despre cum își pot defini propriul start-up cu ajutorul evenimentului How to Start-up și să descopere alți eroi în Cariere de Succes.


Ce urmează?

Ediția cu numărul XXVII. Deci, primăvara aceasta, BEST Cluj-Napoca îți oferă șansa să mai urci o treaptă în definirea eroului din tine.