În momentul în care vei primi orarul, cu siguranță o să-l analizezi, dar ți se va părea foarte complicat, așa că noi îți sărim în ajutor.

Cea de-a doua linie reprezintă numărul grupei tale, iar coloana corespunzătoare acestuia este cea care te interesează. Vei observa că numele disciplinei este primul, după care urmează tipul activității didactice, numele profesorului și sala în care va avea loc activitatea.

În cazul în care căsuțele sunt împărțite de o linie diagonală înseamnă că vei efectua activități didactice în funcție de numărul săptămânii. Materia de deasupra diagonalei va fi într-o săptămână impară a semestrului, iar cea care se află dedesubt va fi într-o săptămână pară. Linia verticală care desparte căsuța în două, reprezintă împărțirea grupelor în semigrupe cu scopul de a ușura susținerea orelor de laborator.

Uneori este posibil să nu fie trecută sala în care se desfășoară anumite laboratoare, nu te îngrijora, poți întreba mereu colegi din ani mai mari legat de aceste cazuri, deoarece locația acestora nu se schimbă de la an la an. Pe site-ul facultății tale, la secțiunea de orar, se postează o legendă a sălilor unde se poate verifica cu ușurință.


ȘTIAȚI CĂ...?

Tipul activității didactice este dat de literele C, S, L și P, unde:

  • C - Curs
  • L - Laborator
  • S - Seminar
  • P - Proiect