Uneori nici ce e îndeajuns nu e destul, așa ca ai aici cateva resurse culese de noi ce presupunem că îți sunt de ajutor:

Khan Academy

Este o sursă gratuită care pune la dispoziție lecții despre orice are legătură cu matematica, fizica sau chimia.

TrevTutor (YouTube)

Este un canal de Youtube care acoperă câteva materii din facultate, precum algebra liniară, matematicile speciale și analiza matematică.

Exercism

Un ajutor pentru a te pregăti mai bine pe partea de programare. Pe această platformă poți rezolva probleme în ce limbaj îți dorești și la care primești feedback de la oameni care deja lucrează în domeniu și care te pot ghida spre o abordare mai bună în rezolvare, abordare pe care o vei folosi și după ce te vei angaja.

W3Schools

O platformă care se concentrează foarte mult pe limbaje folosite în Web Development și care îți oferă nenumărate exemple.

MIT OPENCOURSEWARE

MIT a pus la dispoziție toate cursurile predate în cadrul acestei universități care cuprind videoclipuri cu teoria predată, dar și cu exerciții rezolvate. Subiectele abordate sunt multiple și este foarte folositor pentru dezvoltarea în domeniul tehnic, rămânând doar tu să găsești cursul care te interesează.

Open Learn from the Open University

Dacă încă nu ai habar ce arie ți se potrivește cel mai bine, poți explora cursurile oferite de Open University. Fie vorba de economie, antreprenoriat, metode de învățare, programare, artă sau istorie, ai șansa să găsești cursul potrivit pentru tine și pe care îl poți parcurge gratuit.

Control System Lectures by Brian Douglas

Cuprinde lecții fain explicate și care pot ajuta foarte mult studenții de la secția de Automatică.

Open Learning Initiative

O platformă de cursuri deschise către public, multe dintre ele gratuite, destinată studenților.

Microsoft Virtual Academy

Conține cursuri și programe de training gratuite specifice Industriei IT.