September 4, 2020

Să-nceapă aventura!

Laser Tag Cluj

Ce este laser tag-ul? Este un joc asemănător cu paintballul, doar că acum bila de vopsea este înlocuită cu lasere infraroșu.

Zbor cu balonul cu aer cald

Wonderland Cluj Resort îți oferă sanșa de a te ridica de pe pământ și să privești orașul de la înălțime într-un balon cu aer cald! Dacă nu ai mai făcut acest lucru niciodată, atunci vorbește cu încă 3 prieteni și… pregătiți-vă de zbor!

Poligon de tragere

Tu, o armă și o țintă.

Concentrare maximă, adrenalină și suspans.

Oare vei reuși să nimerești ținta?

Nu este nevoie să spunem mai multe, pentru că deja ți-ai imaginat cum stai, cu arma în mână, pregătit să țintești. Cadrele din mintea ta pot deveni amintiri reale în cadrul poligonului de tragere Squad Store. Acesta se află în parcarea din spatele centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca și te așteaptă pentru a-ți oferi o experiență de neuitat!

Echitație

Indiferent dacă ai mai făcut acest lucru sau nu, îți imaginezi deja că fiecare exercițiu pe care îl vei face te va ajuta să comunici mai bine cu coechipierul tău, întrucât dacă nu vă înțelegeți, va fi mare agitație. Poți încerca să vezi ce presupune acest sport la Centrul de Echitație din Călata, baza de echitație ”Transilvania Sport Horse” sau la Wonderland Cluj Resort.

Pădurea

Hoia-Baciu Cluj 

Crezi în paranormal? Ești pregătit să mergi, pe timp de noapte, într-o pădure bântuită? Dacă da, atunci chitește-ți roba mai groasă, pune-o împreună cu bagheta în ghiozdan și pregătește-te de o aventură de neuitat! Pădurea Hoia-Baciu se remarcă prin legende în care mai multe persoane s-au aventurat în pădure și au dispărut sau au revenit răniți, simțindu-se rău. Să fi fost vorba de o fantomă? Oare chiar există ceva în acea pădure care să depășească limitele normalului? Doar tu poți afla!